Vacancy

From around July 1 we have an opening for a student job with a SDG project in Svendborg. Working language Danish - see description in Danish beneath:

Stillingsopslag - Studentermedhjælp:
FN’s Verdensmål, Bæredygtighed og Lokalsamfundsudvikling
Er du god til at finde data i åbne kilder, se mønstre og formidle resultater så de er lette at forstå? Og har du forståelse for dataindsamling og strukturering på digitale platforme er dette måske noget for dig.
Projektet
AWE (Association for World Education-Danmark) og IAED (International Academy for Education and Democracy) søger en studentermedhjælper der kan være med i den første fase af et bæredygtighedsprojekt i Svendborg som slutter sidst i 2021. Projektet går ud på at indsamle data om offentlige institutioner, private virksomheder og NGO’er i Svendborg kommune som interesserer sig for FN’s verdensmål - og etablere en digital platform som kan forbinde disse aktører med hinanden. Samtidig vil projektet afholde flere offentlige begivenheder i Svendborg som handler om Verdensmålene og projektets resultater.
Opgaven
Hovedparten af tiden vil gå med at identificere aktørerne og strukturere viden om dem, interviewe dem og bearbejde resultaterne af dette. Men du vil også deltage i at organisere og afvikle de offentlige events. Vi kommer til at være en lille gruppe som arbejder med dette, så du vil få rig lejlighed til at deltage i alle dele af arbejdet, herunder diskussioner om den præcise udformning af aktiviteterne. En stor del af arbejdet kan tilrettelægges fleksibelt.
Kvalifikationer
Du er forholdsvis langt i en samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig uddannelse, kritisk og grundig, kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver. Du er interesseret i bæredygtighed og har indsigt i dataindsamling og evt. databaser. Vi forventer gode evner til samarbejde og overblik.
Praktisk
Kontakt: Jakob Erle +45 2343 9593 eller je@iaed.info for flere informationer.
Send ansøgning og kort cv til je@iaed.info
Start: Så snart som muligt, gerne inden udgangen af juni måned.
Download document: SDG student job Danish

IAED

International Academy for Education and Democracy is a private independent foundation engaged in good governance, democracy and sustainable development.
IAED was founded in 2002 and is registered in Denmark with the danish organisation number 26 86 51 23.

Contact

Email: info@iaed.info
Director: Jakob Erle: Phone: +45 23 43 95 93 / email: je@iaed.info

Board

Laust Søndergaard
Kirsten BruunIAED © 2020 • All rights reserved • www.iaed.info